Preskoči na vsebino

KIP “SUMMER SCHOOL OF FOOD PRODUCTION: MAKE AND TASTE CZECH FOOD!” – ČEŠKE BUDEJOVICE, ČEŠKA

KIP “SUMMER SCHOOL OF FOOD PRODUCTION: MAKE AND TASTE CZECH FOOD!” – ČEŠKE BUDEJOVICE, ČEŠKA Objavljeno: 5. 3. 2025

Univerza South Bohemia v mestu Češke Budejovice, Češka, organizira Erasmus+ kombinirani intenzivni program “Summer School of Food Production: Make and Taste Czech Food!”.

Vabimo vas na edinstveno poletno šolo, osredotočeno na proizvodnjo tradicionalne češke hrane – od mlečnih in mesnih izdelkov do dišečega peciva in seveda najbolj znanega – češkega piva! Spoznali boste strokovnjake na tem področju, odkrivali lokalne sestavine in pridobili dragocene praktične izkušnje. Več informacij najdete v priloženi brošuri.

Program bo potekal v naslednjih terminih:

  • Virtualni del: 28. maj 2025
  • Fizični del: od 16. do 20. junija 2025

Rok za prijavo je 17. marec 2025. Za prijavo pišite na bip.erasmus@um.si. Tuja institucija bo sprejela 5 študentov z UM.

Program bo izveden kot kombiniran intenzivni program Erasmus+. Študenti ste upravičeni do Erasmus+ štipendije. Aktualni razpis najdete tukaj.


BODITE SPROTI OBVEŠČENI

Vse aktualne informacije v zvezi z mednarodnim sodelovanjem bomo objavljali v Erasmus novicah.

Na njih se lahko naročite na tej povezavi.

Deli objavo:
Zapri