Preskoči na vsebino

NOVICE

ERASMUS+ PRAKSA: TRAINEESHIP POSITION AT THE INTERNATIONAL OFFICE – MALAGA, ŠPANIJA

ERASMUS+ PRAKSA: TRAINEESHIP POSITION AT THE INTERNATIONAL OFFICE – MALAGA, ŠPANIJA Objavljeno: 21. 8. 2024

Univerza v Málagi ponujajo prakso v njihovi mednarodni pisarni. Mednarodna pisarna upravlja z zadevami mobilnosti in izmenjav, mednarodnimi mrežami in strateškimi partnerstvi, ter zagotavlja informacije tako za prihajajoče kot odhajajoče študente in osebje.

Na Mednarodnem HUB-u Univerze v Málagi (del Mednarodne pisarne Univerze v Málagi) se osredotočajo na organizacijo mednarodnih dogodkov, kot sta Mednarodni teden za osebje in program Buddy.

Z veseljem ponujajo priložnosti za Erasmus+ mednarodne prakse za dodiplomske, magistrske in doktorske študente, ki želijo opraviti kratkoročne ali dolgoročne prakse v tujini.

Študenti, ki jih te priložnosti zanimajo, lahko obiščejo njihovo spletno stran tukaj: www.uma.es/international-hub/. Če vas aktivnosti pritegnejo, lahko oddate prijavo za prakso preko naslednjega obrazca: www.uma.es/international-hub/info/147989/practicas/.

Prosimo, upoštevajte, da Univerza v Málagi NE zagotavlja štipendij ali financiranja za te prakse. Študenti morajo financiranje zagotoviti s pomočjo Erasmus+ štipendije za prakso ali podobnega programa na svoji domači univerzi.


BODITE SPROTI OBVEŠČENI

Vse aktualne informacije v zvezi z mednarodnim sodelovanjem, bomo objavljali v Erasmus novicah.

Na njih se lahko naročite na tej povezavi.

Deli objavo:
Zapri